EA: - «Anthem» slippes i mars neste år

9. mai 2018 11:24

(PressFire.no): I januar kom ryktene om at storsatsingen fra Bioware og Electronic Arts «Anthem» var utsatt, noe som bare dager etterpå ble bekreftet fra offisielt hold.

Den gangen var forklaringen at det ble trangt rundt årets «Battlefield» og at de derfor flyttet spillet til neste år – altså 2019.

Men nå avslører Electronic Arts at de har ringa ut mars måned 2019 for utgivelse.

Det var i gårsdagens snakk til investorer i anledning finansårets slutt at spillets slippdato ble aktuell, hvor den smidige formuleringen lød «siste finanskvartal og siste måned i det siste finanskvartalet».

Blade Jorgenson ytret stor tro på det han kaller en er en «ekstremt unikt» og som han tror vil bli godt mottatt av spillerne, men advarer likevel mot å spå for store salgstall. Det fordi spillets salg vil havne både på årets finansår og neste i tillegg til at det er en h elt ny merkevare.

Foreløpig vet vi relativt lite om spillet, foruten at det er et slags skytespill som er skreddersydd for samarbeid med andre over nettet og i et nettunivers. Det gjør at det også har blitt kalt EA sitt svar på «Destiny».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3