EA annonserer to nye spill

Og da ønsker vi velkommen til to nye spill i «MySims»-serien.

8. januar 2009 13:01

I følge en pressemelding med avsender EA er det to nye spill på vei i «MySims»-serien. Det ene er «MySims Party» - som er et… vel partyspill.

Spillet skilter med 40 (NDS) og 50 (Wii) minispill for deg og dine venner. Ikke ulikt «Mario Party» eller «Raving Rabbids» kanskje. Spillet kommer til Nintendo Wii og Nintendo DS.

PARTY OG RACING

Det andre spillet EA annonserte er «MySims Racing», som i likhet med «MySims Party» (bildet), kun kommer til Nintendo DS og Wii.

«MySims Racing» er et kjørespill for opp til fire spillere hvor du kan designe ditt eget kjøretøy og hvor du får powerups som gir deg våpen og fordeler mens du kjører, som ligner kraftig på «Mario Kart» skal vi være helt ærlige.

EA har tidligere innrømmet å ha slitt med å markere seg på det vanskelige Wii-markedet. Det har stort sett vært Nintendos egne titler som har dominert spillsalget til konsollen. Det er ikke et uventet trekk fra EA å lage flere mainstreamprodukter for Wii og Nintendo DS for å styrke sin posisjon på Nintendo sine plattformer.

Produksjonssjef Tim LeTourneau hadde følgende å si i pressemeldingen:

- Vi tror at MySims Party og MySims Racing vil underholde spillerne og øke interessen for MySims-serien, med flerspiller arkade-gameplay.

Spillene skal slippes i løpet av 2009.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3