To nye Harry Potter-spill bekreftet

De nye spillene blir mørkere og mer actionorienterte.

1. juni 2010 16:16

EA og Warner Bros. Interactive Entertainment har annonsert to spill basert på det avsluttende kapittelet i Harry Potter-serien - «Harry Potter og dødstalismanene».

I likhet med filmene basert på boka, som ble delt opp i to på grunn av lengden, vil det også komme to spill for å akkompagnere filmene.

Les også: Anmeldelse av «Harry Potter og Halvblodsprinsen».

HARRY ACTION

Det første spillet av de to nye spillene slippes til høsten og vil ifølge pressemeldingen være et «mørkere og mer actionorientert» spill enn tidligere.

Produksjonssjef Jonathan Bunney sier i pressemeldingen at han tror dette er et Harry Potter-spill som HD-konsollgenerasjonen kommer til å sette pris på.

Det er ifølge pressemeldingen utviklet en ny spillmotor til spillet som skal «dra nytte av HD-konsollene med HD-grafikk og intense kamper».

I del én tar du rollen som Harry Potter som er «på flukt fra en horde med nådeløse fiender, langt borte fra de trygge omgivelsene på skolen».

Pressemeldingen forteller videre at det blir fokus på kamp og action helt fra begynnelsen av - og at du også vil få møte ville skapninger fra de foregående filmene.

Den første av de to filmene basert på den siste og avsluttende boka i Harry Potter-serien har premiere 19. november.


«Harry Potter og dødstalismanene» utvikles til PS3, Xbox 360, PC, Wii, Nintendo DS og mobiltelefoner og skal slippes til høsten

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3