EA annonserer «Darkspore»

Skaperne bak «Spore» lover oss et mørkt actionrollespill tidlig neste år.

21. juli 2010 10:31

Electronic Arts har nylig hatt et presse-event der noen helt nye spillprosjekt ble presentert for første gang, blant dem «Darkspore». De siste ukene har det gått rykter om at Maxis, skaperne bak «Spore» og The Sims-spillene, holdt på med et mørkere rollespill som kunne minne om «Diablo». «Darkspore» passer definitivt den beskrivelsen.

I pressemeldingen fra EA forespeiles vi et actionrollespill med sci-fi-smak, og det hele har fokus på onlineaspektet i tillegg til å inneholde en kampanje del og støtte for fire spillere i co-op. Spillet skal ut til PC og det skjer i februar 2011, skriver EA.

- «Darkspore» er delvis inspirert av den prisvinnende karakterskapereditoren fra «Spore», men også i store deler fra utviklernes egen lidenskap for spill og tidligere erfaring, står det i pressemeldingen.

Spillerne får i oppgave å kjempe seg gjennom verdener befolket av aliens, og alt dette for å prøve å redde galaksen fra muterte fiender. Historiedelen av «Darkspore» støtter co-op for fire spillere i tillegg til en enspillerkampanje, og vil i tillegg inkludere en onlinedel. For å ta rotta på fienden, kalt Darkspore, er det essensielt at du samler et arsenal bestående av levende våpen – genetiske helter med ulike evner i kamp, skriver EA. Som i et hvilket som helst annet actionrollespill er det selvsagt mengder av rustninger, våpen og andre gjenstander du kan samle på din ferd.

«Darkspore» vil inneholde tre unike klasser bestående av fem forskjellige helte-typer, rent genetisk sett. Som i «Spore» forespeiles vi uendelige måter vi kan tilpasse spillkarakteren på gjennom gjenstandene du plukker opp. Maxis forteller i pressemeldingen at du kan forvente at intensiteten økes etter hvert som du gjør progresjon i spillet, noe som gjør at du må hente fram alle dine taktiske egenskaper når nye planeter og fiender setter deg på prøve.

«Darkspore» lanseres til PC og Mac i februar 2011.

Se annonseringstraileren:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3