«Dying Light 2» har mer enn 1000 feil og mangler om du ikke laster ned en oppdatering

Sånn har det blitt.

3. februar 2022 03:14

​(PressFire.no): Torsdag lanseres «Dying Light 2», men den tidlige versjonen av spillet som presse har fått tilgang på inneholder en rekke feil og mangler.

Dette inkluderer bugs som forhindrer framgang i historien, spill-krasjer, manglende lyder og stemmer, ifølge IGN.

I en uttalelse sier utvikler Techland at en oppdatering som blir klar til lanseringen, og som kan lastes ned av alle, vil ha «tusen endringer».

Enkelte har valgt å påpeke at «Dag én-oppdateringen» fikser mer enn tusen feil, men la oss helle ut et glass for de stakkars folkene som ikke får lastet ned denne oppdateringen av ymse årsaker.

Det har beklageligvis blitt normen innenfor spillutvikling å haste spillet til en deadline og så bruke tiden fra spillet leveres fra seg til det er i trykken til å fikse de siste feilene.

For de fleste av oss er det nok mer irriterende enn noe annet (som må laste ned svære oppdateringer), men om vi skal koke det ned så er det i verste fall en rimelig forbrukerfiendtlig praksis.

Det burde ikke være sånn, ikke egentlig. Hva skjedde med å gjøre ferdig spillene før de gikk i trykken?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3