Duke Nukem på Amsterdam-tur

Gearbox presenterte nylig «Duke Nukem Forever» i Nederlands hovedstad. Se videosmakebit fra spillet det har tatt 13 år å få ferdig.

4. oktober 2010 08:55

I forrige måned kom endelig bekreftelsen: Spillet, som har vært i utvikling siden 1997, blir ferdig til neste år! Og det er «Borderlands»-utvikleren Gearbox som skal få æren av å lansere «Duke Nukem Forever» med logoen sin på coveret.

Gearbox-sjef Randy Pitchford jobbet som en av utviklerne bak «Duke Nukem 3D» (1996), forgjengeren til «Duke Nukem Forever», og Pitchford er også mannen som fra scenen presenterer spillet på en messe i Amsterdam som gikk av stabelen nylig.

NB! Se filmklippet nederst i denne saken.

YouTube-klippet er interessant, for ikke mange publikummere har til nå fått sjansen til å se spillet i aksjon. Det var spillbart på PAX-messen i Seattle i forrige måned, der annonseringen om et 2011-slipp også kom, men Europa får sin premiere av det nye Duke gjennom denne videoen.

Spillbloggen Kotaku har konspirert og spekulert rundt utgivelsesdatoen i helga, etter at to store nettbutikker har begynt å legge ut antydninger om et februarslipp. 1. februar 2011 skal «Duke Nukem Forever» være i salg, står det hos Amazon og Gamestop. Gearbox kommenterte overfor Kotaku at dette bare er gjort for å muliggjøre forhåndsbestillinger på nett.


«Duke Nukem Forever» blir lansert tidlig i 2011, og da til PlayStation 3, Xbox 360 og PC.

Se videoen med ni minutter Duke:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3