Duke Nukem blir å finne i nyutgave av «Bulletstorm»

Remaster-utgave av pistolfesten kommer neste år, og får hertugbesøk.

2. desember 2016 04:22

(PressFire.no): Vi skrev i forrige uke om den heller latterlige koblingen som var ryktet å være mellom «Gears of War» og «Duke Nukem».

Ifølge Gearbox-sjef Randy Pitchford – via en Tweet – hadde de mottatt en rasende epost om rankingsystemet i «Gears of War», men problemet er at det ikke er Gearbox som har lagd de spillene.

En annen Twitter-bruker responderte med at han syntes en krysning mellom «Duke Nukem» og «Gears» hadde vært fett, og Pitchford hintet så til at noe sånt kunne skje i natt.

Og det gjorde det, overraskende nok!

Under festlighetene på nattens Game Awards, bransjefesten avholdt i Los Angeles, avslørte Pitchford at Gearbox nå lanserer sitt eget publiseringsselskap – kalt Gearbox Publishing.

Disse jobber nå med det polske spillselskapet People Can Fly, som har stått bak «Gears of War Judgement» og «Bulletstorm». Og de jobber nå med et kommende «Bulletstorm»-spill.

«Bulletstorm: Full Clip Edition» lekket faktisk allerede i september, men da bare i navn. Under ser du den første traileren for spillet, som er en slags remaster av originalspillet.

Oppjasset grafikk og 4k-oppløsning er med denne gangen, men det er sannelig også den tyggis-manglende rumpesparkende Hertugen.

Du kan rett og slett bytte ut hovedpersonen i «Bulletstorm», Grayson Hunt, med Duke Nukem. Med originalstemmeskuespiller Jon St. John med, selvfølgelig.

Spillet kommer 7. april neste år og inkluderer alle DLC-pakkene som kom til «Bulletstorm», noen nye Echo Maps og en ny modus som egentlig bare er en juksekode som gir deg alle våpen og skillshots fra början av.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3