«Duke Nukem 3D» kommer tilbake

Med flere brett fra originalskaperne.

5. september 2016 16:34

(PressFire.no): Det er på tide å sparke rumpe og å spise tyggis, folkens. Igjen.

Hertugen er tilbake, på en måte, når Gearbox nå gir ut det gode gamle «Duke Nukem 3D» på nye plattformer i oktober. Denne gangen er det ikke bare en rerelease, dog – denne nyutgivelsen gir både HD-shine og nytt innhold å se frem til.

I en sedvanlig fnisete trailer, som du ser under her, så lanseres Herr Nukem som presidentkandidat i USA-valget i år, med hardslående hardtsparkende politikk innenfor felt som innvandring, helse og kultur.

Men det mest interessante er det nye innholdet, der Gearbox har lagt til et helt nytt kapittel med en håndfull nye baner designet av Richard «Levelord» Gray, som også designet de originale banene.

I tillegg blir ørene våre frelst i form av nye nydelig tåpelige ordspill med machostemmen til Jon St. John – selveste Duke.

Forøvrig lover også Gearbox ny musikk fra artisten bak originaltemaet, Lee Jackson, og et nytt våpen – en flammekaster – er også lagt til.

Det er ikke gjort noen grafiske forbedringer, annet enn å jekke oppløsningen opp til tolerable nivåer. «Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour» kommer til PlayStation 4, Xbox One og pc 11. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3