Du må velge mellom Tie Fighter og X-Wing i «Star Wars: Squadron»

Romkamp med krysspilling og VR-støtte i oktober. Se trailer.

15. juni 2020 17:21

(PressFire.no): Electronic Arts og utvikler Motive viste fram sitt neste «Star Wars»-spill, som heter «Star Wars: Squadrons».

Spillet er et fem-mot-fem flerspillerspill, der spillerne kan velge mellom å være i motstandsbevegelsen eller imperiet. I kampene er det om å gjøre å skyte ned motstandernes flaggskip, og man kan velge blant en rekke romskip å slåss med.

EA passer på å si at alt som låses opp i spillet kun vil komme via spilling, og unngår dermed harme over noen betalte fordeler. Lurt.

En egen historiedel for én spiller skal det også være med, som følger historien rett etter ødeleggelsen av Death Star II. I historien kan du også velge side.

I traileren under får vi bare se cinematiske greier, så akkurat hvordan det ser ut under spilling vites ikke – men utviklerne varsler at det vil støtte VR på pc, så det vil vel kanskje indikere at det hele foregår i førstepersons synsvinkel.

Spillet kommer 2. oktober i år til PlayStation 4, Xbox One og pc (både via Steam, Origin og Epic Game Store). Det skal være krysspilling mellom alle plattformer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3