Du må punge ut 1000 kroner for alt «Turtles»-innholdet i «Street Fighter VI»

9. august 2023 12:17

(PressFire.no): Capcom annonserte denne uka at de fire mutantskilpaddene fra «Teenage Mutant Ninja Turtles» kommer til «Street Fighter VI».

De hadde derimot ikke med hvor mye dette vil koste, og det er nok en god del som kommer til å sette skilpaddesuppa i halsen:

Som så mange andre spill så skjuler «Street Fighter» de faktiske kostnadene ved å ha en premium-myntenhet i spillet kalt «Fighter Coins». 

Hver ninjaskilpadde koster 750 mynter, mens hver maske disse har på seg koster 250 (de kan kjøpes separat).

Vil du ha klistremerkene som er med i settet koster disse 100 mynter per sett, «Turtles»-rammene til kameramodusen i spillet koster 100 mynter, mens mobilen du har i spillets «World Tour»-modus kan få bakgrunn til 100 mynter til. Såkalte «taunts» koster 250 mynter.

Alt dette til sammen blir 5300 mynter. 

Mynter kjøpes i pakker som inneholder 250, 610, 1250 eller 2750 mynter. Sistnevnte koster 500-lappen – og to slike er den billigste måten å få alt «Turtles»-innholdet på.

Skal du derimot bare kjøpe én av de fire grønne heltene så må du kjøpe tre 250-mynts-pakkene, som koster 50 kroner per stykk. 

Altså koster bare de fire skilpaddene til sammen 600 kroner – det samme som spillet koster.​

Det skal nevnes at «Turtles»-figurene i spillet ikke er egne slåsskjemper, men skins som bare kan brukes i spillets «World Tour»-modus.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3