Du må betale for å spille online på Switch

Gratis månedlig spill og voice chat følger med.

13. januar 2017 07:18

(PressFire.no): Under Nintendos fremvisning av Switch i morgentimene i dag, la de også frem onlineplanene til konsollen.

For første gang går Nintendo over til en betalingsløsning for onlinetjenestene sine. Dette skjer først mot høsten – altså vil de som kjøper konsollen tidligere kunne spille online gratis frem til da.

Du vil måtte betale for å spille online på konsollen, og får også tilgang til en systemapp for voice chat og online lobbyer. Vi regner med at dette betyr at du kan prate på kryss og tvers av spill.

Denne appen vil også komme på andre smart-dingser, slik at du kan holde kontakt med vennene dine selv når du ikke holder på med konsollen.

Betalende brukere vil også få et månedlig nedlastbart spill inkludert, ikke ulikt det du også får med Xbox Live Gold og PlayStation Plus. Det skal være snakk om et NES- eller SNES-spill via Virtual Console, og Nintendo har lagt inn online-spilling i de gamle spillene.

Det vil også være rabatter i Nintendos onlinebutikk eShop for de som har betalabonnement.

De som ikke betaler vil likevel kunne koble deg på eShop for å laste ned spill, lage vennelister og dele skjermbilder og video direkte fra spillene til sosiale medier.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3