Du krasjlander på en mystisk planet full av svære dyr og hemmeligheter

– Perfekt for PlayStation VR.

28. oktober 2015 14:40

(PressFire.no): Det tyske spillselskapet Crytek kunngjorde tidligere i sommer tittelen «Robinson: The Journey» - et spill som er skapt fra bunnen og opp for virtuell virkelighet.

Tirsdag kveld brukte de Sonys pressekonferanse til å fortelle at spillet nå lages eksklusivt for den kommende virtuell virkelighets-satsingen til Sony – PlayStation VR.

Mystisk planet

I spillet tar du rollen som en ung gutt som krasjlander på en mystisk planet og du må utforske omgivelsene, og ifølge utvikleren «oppdage fantastiske hemmeligheter rundt hvert hjørne».

Traileren viser hvordan du plutselig befinner deg i en stor jungel sammen med en liten robot som skal hjelpe deg å komme levende gjennom en horde med gigantiske dinosaurer.

På PlayStation-bloggen skryter Crytek selv av å ligge helt i fronten av spillteknologi angår og mener det er en stor styrke at de både lager spill og spillmotor.

Lover følelser

Det loves et spill som er «visuelt slående, men også med en historie som er følelsesmessig engasjerende og resonerer med spillere utenom spillsamfunnet».

Vi antar at tittelen er et lite nikk til Daniel Defoe-klassikeren «Robinson Crusoe», som strandet på en øde øy. 

Spillskaperen fortelles også at spillet har vært inspirasjon av teknologidemonstrasjonene «Dinosaur Island» de laget og at responsen fra dem har direkte bidratt til det nye spillet.

Kunngjøringen sier ingenting om når vi kan forvente spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3