Du kan spille «Titanfall 2» allerede i helga

Hvis du ikke spiller på pc, da.

16. august 2016 20:19

(PressFire.no): Electronic Arts og Respawn Entertainment bruker denne ukens spillmesse Gamescom til å kunngjøre en åpen betatesing av kommende «Titanfall 2».

Spillet lanseres ikke før 28. oktober, men allerede 19. august åpnes flerspilleren opp for testing.

Selve testingen vil foregå på både Xbox One og PlayStation 4 i løpet av de to neste helgene i august - så 19. til 21. august og 26. til 28. august.

Tre moduser og tre kart

Det er tre moduser som vil være tiljgengelige over tre områder områder, hvor Bounty Hunt (5v5) og Pilots vs. Pilots (8v8) vil foregå på Boomtown og Homestead.

Den siste modusen, Amped Hardpoint (6v6), vil foregå på Forward Base Kodai.

I kunngjøringen avsløres det også at det er de to titanene Ion og Scorch som vil være tilgjengelige i beta-perioden.

Betatestingen kommer dessverre ikke til å være tilgjengelig for dem som spiller på pc, hvor Respawn Entertainment har gitt to grunner til hvorfor.

Ikke pc

Ifølge Respawn Entertainment-sjefen Vince Zampella, er det blant annet alle de forskjellige konfigurasjonene på pc som er en av grunnene til at pc-spillere ikke får tilgang.  De skal ikke være klare til å håndtere den typen variabler for denne beta-perioden.

Den andre grunnen skal være at de er bekymret for at spillerne klarer å finne avsløringer av historiedelen i kildekoden, hvor de mener at den skal inneholde noen «fine hemmeligheter».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3