Du får ta med deg «Destiny»-figuren til oppfølgeren

Jobben skal være i gang.

9. desember 2014 13:23

(PressFire.no): Som mange har fått med seg har taket på antall nivåer du kan klatre i «Destiny» vært 30 til nå, mens det økes til 32 med utvidelsespakken som kommer i dag.

Ta med deg rollen

Bungie bekrefter nemlig nå at du skal kunne ta med deg rollen inn i neste spill i serien.

 – Idéen med Guardian-en du har skapt er å ha noe du kan ta deg med på eventyret. Hvis du ser på måten folk spiller andre spill over en lang periode, så har de hatt et forhold til den samme rollen over en lang tid, forteller Bungies David Dague til IGN.

Jobber allerede med det neste

At det kommer en oppfølger er ikke nytt– det har studioet vært klare på hele tiden. De skal ha en tiårsplan for «Destiny»-merkenavnet og jobben med neste spill har allerede startet.

Dague forteller at han har sett både tegninger og nye våpen som blir laget med tanke på framtiden.

– Det er alltid noen som tenker på det neste stedet du skal dra, den neste fienden du skal slåss mot eller den neste tingen du skal få i belønning, avslører han.

Først og fremst er det dags for spillets første utvidelsespakke, «The Dark Below», som slippes i dag. Ytterligere to utvidelsespakker er planlagt til spillet, som vi antar kommer neste år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3