Dropper videreutvikling av «Anthem»

Det kommer ikke en ny versjon.

24. februar 2021 22:54

(PressFire.no): Da Bioware og Electronic Arts lanserte storsatsingen «Anthem» for nesten nøyaktig to år siden var det ikke akkurat til stående ovasjon.

Ikke bare var det til store tekniske problemer, men spillet ble også voldsomt kritisert for å mangle både funksjoner og innhold.

Vår anmelder skreiv i sin tid at spillet aldri skulle vært sluppet i tilstanden det ble sluppet og trillet terningkast 3.

I ettertid har Bioware bedyret forbedring og jevnlig oppdateringer før de senere samme år også avslørte et større redesign av hele spillet.

De har flere ganger skrevet om progresjonen rundt det de har kalt «Anthem Next», men nå forteller de at de avslutter videreutviklingen av spillet.

I et innlegg skriver Christian Dailey at de har hatt utfordringer på grunn av pandemien og at de ikke vil kunne ha samme kapasitet som før og ser seg nødt til å kutte prosjektet.

De vil imidlertid holde liv i spillet i dagens form.

Nå vil de legge mer fokus på spill i seriene «Dragon Age» og «Mass Effect», i tillegg til «Star Wars The Old Republic».


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3