Dropper utviklerne av «Vampire The Masquerade Bloodlines 2»

Utsetter på ubestemt tid og stopper forhåndsbestilling.

23. februar 2021 12:32

(PressFire.no): Utviklingen av «Vampire The Masquerade Bloodlines 2» har vært alt annet enn silkemyk – i august kom beskjeden om at spillet blir utsatt fra den planlagte utgivelsen i 2020 og at de endrer på organisasjonen.

Bare en drøy uke etter kom beskjeden om at to de som ledet utviklingen får sparken – inkludert Brian Mitsoda – mannen som sto bak historien til det første spillet.

Nå kommer det mer dårlig nytt – i årsrapporten avslører sjefen for Paradox Entertainment, Ebba Ljungerud, at de har droppet studioet Hardsuit Labs fra utviklingen. Studioet eies av Paradox Interactive.

Videre heter det at de har begynt samarbeidet med et nytt studio for å ferdigstille spillet, men også at de ikke lenger ser for seg en lansering i 2021.

De avslører ikke hvilket studio som har fått oppdraget med å ferdigstille «Vampire The Masquerade Bloodlines 2», men Paradox Interactive eier en rekke studioer. Faktisk kjøpte de to studioer i 2020 – Playrion Game Studio i Paris og Iceflake Studios i Tampere, Finland.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3