Dropper salg av kortpakker i «Artifact»

Kaller det nye spillet versjon 2.

6. april 2020 03:57

(PressFire.no): Valves satsing på digitale kortspill med «Artifact» ble en spektakulær nedtur og gikk nærmest umiddelbart i glemmeboken.

Men Valve har ikke gitt opp og annonserte for et år siden at de kommer til å bruke tid på å skru om på spillet før en relansering.

Nå har de så smått begynt å snakke om endringene og i et nytt innlegg kommer det blant annet fram at de dropper salg av kort og kortpakker.

De skriver at de har en idé om hva de skal selge, men at det ikke blir kort eller kortpakker. Nå skal man visstnok få nye kort gjennom selve spillet.

Salg av kort er noe som er typisk for sjangeren, men før lanseringen var det mange som beskyldte Valve for å være grådige i spillet – ikke bare skulle man kjøpe kort, de tok også betalt for visse typer kamper.

Valve bedyrer videre at de har gjort spillet enklere, hvor de blant annet også har gitt spillerne tilgang til alle de tre «banene» umiddelbart. I tillegg til en ny såkalt draft-modus hvor man kan lage kortstokker uten så mye press.

Nå skal tiden snart være klart for testing og enkelte spillere vil få invitasjon til å teste den nye versjonen av spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3