Dropper planene om nytt «Titanfall» på grunn av «Apex Legends»

26. april 2019 15:51

(PressFire.no): Det er i en oppdatering om «Apex Legends» at Respawn Entertainment belyser ressursbruken i studioet, og dermed også situasjonen for «Titanfall».

Der skriver de at har droppet planene om et tredje spill i «Titanfall»-serien for å legge fullt trykk på «Apex legends».

Samtidig betrygger de spillerne om at det ikke er samme team som jobber med «Star Wars Jedi: Fallen Order», og at det spillet derfor det spillet påvirker utviklingen av «Apex Legends – og de har ingen planer om å hente ressurser fra avdelingen som jobber med «Star Wars»-spillet.

Videre skriver Drew McCoy fra Respawn Entertainment at de er klar over at de har mye jobb foran seg, men at de er rustet for utfordringen og ser fram til å bygge «Apex Legends» til sitt fulle potensial.

Som kjent er jo også «Apex Legends» allerede satt i «Titanfall»-universet og blitt en enorm suksess etter at det uten forvarsel ble lansert fjerde februar.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3