Dropper muligheten til å kjøpe loot boxes i «Heroes of the Storm»

25. mars 2019 14:48

(PressFire.no): Det var i høst at Blizzard signaliserte at de roer ned satsingen på «Heroes of the Storm» da de avlyste alle framtidig e-sport-arrangement.

Nå kommer også beskjeden om at de fjerner muligheten for å kjøpe såkalte loot boxes i spillet, oppdaget av blant annet Rockpapershotgun.com.

Det er i et innlegg om den nye oppdateringen at Blizzard avslørera tdet ikke lenger bli mulig å kjøpe loot boxes med såkalte Gems – valutaen du må kjøpe for ekte penger.

Du vil fremdeles kunne få loot boxes med opptjent virtuell valuta i spillet, i tillegg til at Salget av kosmetikk og erfaringspoeng og lignende vil fortsette som før. 

Hvorfor Blizzard ikke lenger vil selge for ekte penger utdyper de ikke, men en god kandidat kan være reguleringen fra lotteritilsyn.

I Belgia har spillselskap allerede måtte endre praksisen rundt såkalte loot boxes etter at myndighetene slo til – inkludert Blizzard.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3