- Dropper flerspiller for «Dragon Age 4»

Ble beskrevet av egne utviklere som ««Anthem» med drager».

1. mars 2021 19:30

(PressFire.no): Bioware skal ha fått tillatelse til å endre visjonen for «Dragon Age 4» til å ikke lenger være fokusert rundt en flerspilleropplevelse, det skal utviklere som ønsker å forbli anonyme ha bekreftet overfor Jason Schreier i Bloomberg.

Spillet skal ha vært i utvikling siden 2015, men fikk i 2017 en ny visjon som var mer orientert rundt en flerspilleropplevelse.

Bioware-ansatte skal selv ha beskrevet det som ««Anthem» med drager». Retning skal også være blant grunnene til at Mike Laidlaw forsvant fra Bioware.

Fiaskoen «Anthem» skal imidlertid ha gitt Electronic Arts kalde føtter og enkelte ledere i Bioware skal ha slåss for å få spillet tilbake til å fokusere på enspilleropplevelse.

Ifølge kildene skal blant annet «Star Wars: The Fallen Order» ha gitt sentrale Electronic Arts-profiler troen på enspilleropplevelser tilbake. Spillet skal ha solgt mer enn spillgiganten forutså og fikk gode anmeldelser.

Det fjerde spillet i «Dragon Age»-serien er i utgangspunktet ikke avduket, men kun bekreftet med små hint og korte teaser trailere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3