«Drømmefall»-skaperen snakker om reisen videre

Ragnar Törnquist hinter om nok et spill i «Den Lengste Reisen»-serien.

4. mars 2009 15:00

I fjor fikk vi høre at «Den Lengste Reisen» og «Drømmefall» etter planen  skal fortsette i nedlastbart episodisk format.

Gjennom sin blogg har Ragnar Törnquist nå sluppet flere detaljer rundt prosjektet.

Han understreker at dette ikke er offisielt fra Funcoms hold, bare hans tanker rundt prosjektets fremtid.

Les også: Funcom la fram elendig resultat.
Les også: Stor Conan-oppdatering ute.


DRØMMEN ER IKKE AVSLUTTET

Törnquist beroliger alle som lengter tilbake til Arkadia med at Funcom på ingen måte har glemt dem, men at det for tiden er MMOen «The Secret World» som opptar det meste av hans tid.

Videre forteller han at flere historier allerede er klare, om enn ikke foreløpig satt ut i produksjon.
Disse historiene vil følge både gamle og nye karakterer, og vil ta for seg begivenhetene i «Drømmefall» fra flere perspektiv.

«Den Lengste Reisen» ble lansert i 1999, og er en av Norges historiens største spill suksesser. Både kritikere og spillere over hele verden trykket hovedperson April Ryan og drømmeverdenen Arkadia til sitt bryst.

Suksessen ble så gjentatt i 2006 med oppfølgeren «Drømmefall».
Törnquist skriver selv «Og ja, episodene vil ha en egen avslutning, men du må nok vente til «Den Lengste Reisen 2» («Drømmefall», var hvert fall ikke «DLR 2» i mitt hode) for konklusjonen på alle historiene.»

Det ser med andre ord ut til at vi, i tillegg til episodene, kan vente oss enda et fullverdig spill i «Den lengste reisen»-serien.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3