«Driveclub VR» blir lanseringsspill til PSVR

Ikke skrapet likevel.

29. juli 2016 12:00

(PressFire.no): I mars ble det klart at Sony la ned «Driveclub» og «Motorstorm»-utviklerne Evolution Studios, men redningen for de ansatte kom i form av Codemasters.

De slurpet i seg samtlige ansatte, og samlet de i et eget team. På mange måter var det ingen skade skjedd, men flere lurte på hva som nå skulle skje med spillene de hadde jobbet på under Sony.

Kanskje spesielt med tanke på at enkelte ting allerede var annonsert idet nedleggelsen ble et faktum.

Nå har vi fått vite at «Driveclub VR» ikke har blitt kansellert, men at det faktisk kommer samtidig som VR-headsettet til PlayStation 4.

PSVR lanseres 13. oktober, og «Driveclub VR» kommer som et eget standalone-spill samme dag. Det kan kjøpes både i butikk og på nett, det melder den japanske PlayStation-bloggen.

Eller som den så fint sier, via Google Translate: Race Battle of gløde i ultra-luksus maskin av verden kan nyte "DRIVECLUB" er, oppnå videre utvikling i PS VR!

Prisen virker å være litt stiv, dog. i overkant av 400 kroner, uten moms. Tidligere har det virket litt som om dette har vært en ekstra «modus» til hovedspillet, som da vi testet det tidligere, men det er kanskje mer kjøtt på beinet enn først antatt?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3