Dreamworks-figurene på fire hjul

Shrek og pingvinene fra «Madagaskar» i små biler.

8. september 2011 14:01

Det er Activision som nå lager en go-kart-spill i beste «Mario Kart»-stil, men med figurer fra Dreamworks animasjonsfilmer.

Det betyr at kjente og kjære fra både «Shrek», «Madagaskar», «Dragetreneren» og «Monsters vs. Aliens» står på startstreken. Hele 14 av figurene skal være med i spillet.

I tradisjonell stil vil spillet inkludere stunts, tricks og våpen. I tillegg vil det være tre moduser kalt battle, curcuit og time trail til rådighet for fire spillere på delt skjerm.

Dreamworks er imidlertid ikke alene om å satse på kombinasjonen mellom animasjonsfigurer og go-kart. Pixars «Biler 2» ble i spillmatisert i samme stil, men uheldigvis uten en onlinedel, noe som ser ut til å kanskje mangle i «Super Star Kartz» også.

Activision ga også ut et mistenkelig likt spill i den samme ånden, «Madagaska Kartz», i 2009 - et spill som ble regelrett slaktet av kritikere for sitt slappe gameplay og forsøk på å kopiere «Mario Kart».

Spillet blir døpt «Super Star Kartz» og slippes til Nintendo 3DS, DS, Wii, PS3 og Xbox 360 allerede i høst.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3