«Dreams» kommer i Early Access-versjon til våren

Begrenset opplag, også.

22. februar 2019 11:35

(PressFire.no): Utvikler Media Molecule har annonsert en tidlig testversjon av deres kommende lag-ditt-eget-spill-spill «Dreams».

Denne Early Access-versjonen vil være tilgjengelig på PlayStation 4 fra en foreløpig uannonsert dato i vår en gang, og er øyensynlig det siste trappetrinnet for spillet som først ble vist fram for første gang i 2013.

Merkelig nok skal denne utgaven komme i et begrenset opplag, noe som betyr at ikke alle som vil kan laste den ned. Det er også uvisst akkurat hva som blir med, og om det er en forlengelse av den allerede utgitte beta-testen av spillet.

- Vi skal bruke Early Access til å hjelpe oss med å prioritere alle de fantastiske tingene vi allerede har jobbet på, og for å få tilbakemeldinger på det spillerne mener må utvikles mer, sier Siobhan Reddy i en bloggpost.

- Beta-en var et veldig viktig steg for oss, for det bekreftet at verktøyene våre er klart til å brukes, men vi har fortsatt litt mer arbeid som gjenstår på andre områder.

Det er derimot ikke planlagt noen norsk utgivelse av Early Access-versjonen enda, men Media Molecule skriver på Twitter at de kanskje har noen nyheter der etter hvert. Vi har fyrt av en mail for å høre hva de mener med dette.

«Dreams» i Early Access vil koste rundt tre hundre kroner og vil låse opp hele spillet når det kommer (uten tillegg i pris). Spillet, som lar deg lage helt nye spill (eller spille andres kreasjoner), har ikke fått en endelig lanseringsdato enda.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3