«Drawn to Death» legges ned

Serverne skrus av bare to år etter lansering.

27. september 2018 15:51
Vakkert?

(PressFire.no): «God of War»- og «Twisted Metal»-skaper David Jaffes nyeste spill, «Drawn to Death», ser ut til å bli drawn to death om ikke lenge.

Skytespillet med den snedige grafikkstilen som gjør at det ser ut som det er skriblet med kulepenn ble ikke en stor hit blant verken spillere eller kritikere, og nå kommer kroken i slow motion mot døra:

Spillet legges nemlig ned. Når du starter spillet nå, vil en beskjed poppe opp – som bekrefter at online-serverne slås av 25. mars neste år.

Dermed er det game over for spillet som knapt nok er halvannet år gammelt i dag. Spillet ble lansert i april i fjor som en gratis nedlasting for de med PlayStation Plus, men kostet etter hvert rundt 200 kroner.

«Drawn to Death» er ikke det eneste spillet som får serverne sine skrudd av. Sony har annonsert at tre andre spill også blir strupet allerede i oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3