«Dragon's Dogma» blir Netflix-serie

12. mars 2019 14:01

(PressFire.no): Capcoms RPG-spill «Dragon’s Dogma» blir nå en Netflix-serie, det melder strømmegiganten i en pressemelding.

Det er snakk om en animert serie dette, slik også «Castlevania» har blitt.

- Basert på den verdensberømte RPG-serien satt til en åpen verden, vil «Dragon’s Dogma» komme til live som en Netflix Original-animeserie.

Historien i serien skal være snarlik spillet, der en person skal ta hevn på en drage som rett og slett stjeler hjertet hans og gjør han om til en «Arisen». På veien møter han demoner som representerer de syv dødssyndene.

Det er studioet Sublimation som skal stå for produksjonen av serien.

- Sublimation-teamet har lenge drømt om å lage vår egen serie. Vi har ofte jobbet med partnerstudioer for å lage CGI-deler av andre titler, så vi føler oss heldige som kan jobbe med Netflix gjennom denne avtalen, skriver regissør hos Sublimation, Atsushi Koishikawa, i pressemeldingen.

- Vi gleder oss til å få vår unike cel-shaded animasjonsstil med håndtegnede teksturer ut til anime-fansen rundt verden.

Dette blir den tredje Capcom-spillserien som kommer til Netflix. «Resident Evil» blir også serie, sammen med «Devil May Cry». Det skal også komme en film basert på «Monster Hunter» og merkelig nok en live action-film basert på «Mega Man».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3