«Dragon Quest IX » får dato

Superhiten fra Japan lanseres 23. juli.

20. mai 2010 11:29

Dragon Quest-serien er den mest populære rollespillserien i Japan. Bare det siste spillet i serien, Nintendo DS-tittelen «Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies», har solgt svimlende 4.2 millioner eksemplarer i hjemlandet siden juli i fjor.

Og nå har Nintendo og produsent Square Enix endelig sendt ut pressemeldingen om at utgivelsesdatoen blir 23. juli i Norge.

I det nye Dragon Quest-spillet får du lage din egen helt som du selv bestemmer utseende på. Du får også muligheten til å samarbeide med tre andre spillere over trådløst nettverk.

NYVINNING FOR BUSSTUREN

Via en ny og innovativ modus kalt canvassing mode kan du nå også ha kontakt med andre spillere ved å la spillet stå på mens det ligger i lommen.

Spillet vil da automatisk ta kontakt med eventuelle andre spillere som befinner seg i nærheten på for eksempel bussen eller toget.

På den måten vil spillet utveksle informasjon om de unike rollefigurene, men også skattekart og hilsener.

Pressemeldingen avslører også at historien vil bli utvidet med nye og nedlastbare oppdrag, men det vil også komme oppdrag som ikke nødvendigvis har noe med hovedhistorien å gjøre.

«Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies» kommer til Nintendo DS 23. Juli.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3