«Dragon Age»-sjef forlater Bioware etter 14 år

13. oktober 2017 12:18

(PressFire.no): Mike Laidlaw, som blant annet har ledet utviklingen av «Dragon Age»-serien, kunngjør nå at 14 år i Bioware går mot slutten.

- Etter 14 år og en mulighet til å jbobe på «Jade Empire», «Mass Effect» og alle ting som er «Dragon Age» er det på tide å komme seg videre, heter det i en melding fra Laidlaw.

Skal spille

I kunngjøringen skriver han at han i den kommende tiden vil bruke tiden på å spille spillene fra sine likemenn og at han vil dele sine opplevelser på Twitch og Twitter.

Han mener også at «Dragon Age»-serien er i trygge hender.

Bioware har i utgangspunktet ikke kunngjort et nytt spill i «Dragon Age»-serien, men tidligere i år kom det for en dag at «Sunless Sea»-skaperen Alexis Kennedy har blitt hyret for å skrive på et nytt spill i serien.

Etter «Anthem»?

BioWare kunngjorde i sommer et nytt actionrollespill «Anthem» - som populært blir kalt rollespillgigantens svar på «Destiny».

De slapp tidligere i år også «Mass Effect Andromeda» - et spill som fikk svært blandet mottagelse og ble blant annet kritisert for å ha en rekke tekniske feil. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3