«Dragon Age»- og «Mass Effect»-veteran til Ubisoft

- Imponert over lidenskapen og talentet i Quebec-studioet.

6. desember 2018 13:37

(PressFire.no): Det var i oktober 2017 at Mike Laidlaw forlot Bioware etter 14 år.

Der hadde han jobbet med både «Dragon Age», «Mass Effect» og «Jade Empire», men tok farvel med rollespillspesialistene uten å gå til en konkret ny jobb.

Nå kan han fortelle at han har funnet sin nye plass i Ubisofts studio i Quebec – studioet som blant annet sto bak nylig lanserte «Assassin’s Creed Odyssey».

Det siste året skal han ha jobbet som konsulent for mange spillstudioer rundt omkring i hele verden, og det skal være slik han fant sin plass hos Ubisoft.

- I løpet av månedene jeg har jobbet med teamet her har jeg blitt imponert over kombinasjonen av lidenskap og rått talent i studioet, skriver han innlegget på Linkedin..

Videre mener han at man har fått se kulminasjonen av denne lidenskapen og talentet i nettopp «Assassin’s Creed Odyssey».

Quebec-studioet har vært involvert i en rekke «Assassin’s Creed»-spill, men også «For Honor» og «South Park: The Fracture but Whole.»

Det er foreløpig usikkert hva de jobber på som neste spill.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3