«Dragon Age III: Inquisition» kunngjort

Bruker «Battlefield 3»-teknologi.

17. september 2012 18:57

(PressFire.no): På grunn av lekkasjer de siste dagene har BioWare nå valgt å kunngjøre det tredje spillet i «Dragon Age»-serien.

Det nye spillet får undertittelen «Inquisition», men spillselskapet vil ikke snakke om handlingen riktig ennå. De mener likevel at undertittelen hinter om hva som ligger i vente.

Seriens utviklere har tidligere avslørt at «Dragon Age III» forteller historien om en splitter ny rollefigur, mens hele verdenen - som skal være mye større enn i eneren - bryter ut i krig.

Formet av tilbakemeldinger

Ifølge pressemedlingen er dette spillet som i stor grad er formet av tilbakemeldingene fra spillerne i forbindelse med «Dragon Age: Origins» og «Dragon Age II».

Mottagelsen til «Dragon Age II» var svært polarisert, og utviklerne selv har innrømmet at det var deler av spillet som skulle vært bedre. Vår anmelder trillet terningkast fire og mente det actionorienterte kampsystemet ikke kunne følge opp den spennende historien.

- Vi har vært innom chattesider, lest anmeldelser og dratt på arrangementer, og vi har til og med møtt noen av de mest ihuga tilhengere våre ansikt til ansikt. Vi har hørt etter, og det kommer vi til å fortsette å gjøre, står det i meldingen.

Det avsløres også at spillmotoren byttes ut med en ny motor som er bygget på Frostbite 2-motoren utviklet av «Battlefield 3»-utviklerne i Sverige.

Videre loves det større områder, penere grafikk, mer samhandling med omgivelse og flere muligheter for tilpasning.

Ingen dato eller plattformer er avslørt, men de to første spillene kom både til Xbox 360, PlayStation 3 og pc. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3