Dr. Disrespect etablerer spillstudioet Midnight Society

Har fått med seg «COD»- og «Halo Infinite»-utviklere.

15. desember 2021 12:43

(PressFire.no): Vi har tidligere skrevet om at streaming-personligheten Herschel «Dr. Disrespect» Beahm IV jobber med sitt eget skytespill.

avslører han at de har etablert studioet Midnight Society.

Med seg har han også fått med seg to andre profiler fra skytespillverden – Robert «forzerotwo» Bowling og Quinn DelHoyo.

Bowling jobbet som både community manager og Creative Strategist i «Call of Duty»-studioet Infinity Ward, mens DelHoyo jobbet på aktuelle «Halo Infinite» hos 343 Industries.

Foreløpig er det tynt med informasjon om hva Midnight Society vil lage, men Beahm har snakket om flere idèer – blant annet et som fokuserer på vertikale kamper med inspirasjon fra blant annet «H1Z1» og «Call of Duty». ​

En annen idé skal være mer inspirert av «Escape from Tarkov» og han har også ytret ønske om å implementere NFT-er i spillene sine.

Det hører også med til historien at Beahm selv har litt spillutviklererfaring etter å ha laget kart til «Call of Duty: Advanced Warfare».

I innlegget kan de imidlertid avsløre at de bruker Unreal Engine 5 og at de vil at spillernes synspunkt skal være med å forme opplevelsen helt fra starten. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3