«Dr Disrespect» bannlyst fra Twitch

- Har ikke fått noen begrunnelse.

29. juni 2020 12:07

(PresFire.no): Det var på fredag under en sending at den svært populære strømmeprofilen Hershel «Dr Disrespect» Beahm plutselig ble tatt av lufta fra Twitch.

I ettertid viste det seg at han sannsynligvis har blitt permanent bannlyst fra strømmeplattformen og at kontoen med over fire millioner følgere opphører.

Det betyr også at alle abonnementer fjernes og at de som har sendt penger via abonnement får pengene tilbake.

Twitch kommenterer kategorisk ikke sånne saker, men har kommet med et standardsvar som viser til retningslinjer og brukervilkår og at de tar affære rundt eventuelle brudd.

Beahm skriver på Twitter at han ikke har fått noen konkret begrunnelse for bannlysingen.

Kona, som går under kallenavnet Mrsassassin, la kort tid etter sperringen ut en melding på Instagram hvor hun takker fansen for all «kjærligheten, støtten og styrken».

En rekke sponsorer trakk seg også umiddelbart etter bannlysingen, men mange av dem har i ettertid kommet tilbake.

Nå spekuleres nå voldsomt i grunnen til at Twitch dro ut pluggen, men foreløpig er det kun rykter. Mange merka seg imidlertid at han fikk en melding og ble alvorlig i maska før skjermen gikk i svart.

Det hører med til historien at Beaham også i fjor ble midlertidig stoppet av Twitch – det etter at han direktesendte fra et toalett under E3 i Los Angeles. Den gangen varte det i to uker.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3