«Dota 2» får også en apekonge

Ny helt avslørt etter heftig dans - nå har «alle» MOBAer helten

13. august 2016 04:12

(PressFire.no): Kanskje litt mye «Dota 2»-heltesnakk, men ikke før en får roet reka etter Underlords inntreden i spillet, som rundet av de originale 112 heltene fra «Dota 1», så har nummer 113 blitt annonsert.

Monkey King kommer til spillet til høsten.

Hintet til tidligere

Det hele kommer sammen som en dans også. For ikke lenge siden var det en overlast av bananer i «Dota 2», der nedkappede trær plutselig spydde fra seg belgfrukten.

Ingen forstod helt hva greia var, og før folk fikk snoket nok med bananene (om det er lov å si) var de tatt vekk.

Det er også Apekattens År i den kinesiske kalenderen, der Apekongen går under navnet Sun Wukong, og han er ikke uhørt i MOBA-sjangeren – «Heroes of Newerth», «League of Legends», «Strife»,  og «SMITE» har alle varianter av han.

Har vært med før-isj

Wukong selv kunne også duplisere seg gjennom å røske av et hårstrå.

Det er med andre ord en helt med muligheten til å sende ut kopier eller illusjoner av seg selv – som blant annet Phantom Lancer og Meepo – vi snakker om her.

Til slutt skal det også sies at dette ikke er den første gangen Monkey King dukker opp i «Dota»:

Han var med som en del av en quest i det gamle spillet i 2013, lagt inn som en easter egg i spillet.

Monkey King er forøvrig stemmelagt av Matthew Mercer, også kjent som McCree fra «Overwatch» og Leon S. Kennedy fra «Resident Evil 6».Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3