Doomfist annonsert til «Overwatch»

Den slagkraftige helten er endelig spillbar.

6. juli 2017 21:44

(PressFire.no): Litt ut av det blå, kanskje – men den veldig etterlengtede Talon-verstingen Doomfist er nå klar for «Overwatch».

Blizzard har lagt ut en teaser-trailer, satt i finfin animestil av Wolf Smoke. Det er derimot ikke Terry Crews som har stemmen til Doomfist, som mange (han selv inkludert) hadde ønsket.

Utviklerne har også lagd en utviklervideo om den nye helten, som du kan se her.

Doomfist er en offense-helt, som bruker den ikoniske «hansken» for å slå folk til støv. Han er ganske grinete på Overwatch-gjengen, etter at Winston kastet han i fengsel i mange mange år.

Slagkraftig helt

- Av egenskaper har han Seismic Slam, et slag i bakken som får helter i nærheten til å fly nærmere.

- Etter det kan du følge opp med Rising Uppercut, som er et slag som sender fiendene høyt opp i lufta. Finfin kombo med Seismic Slam, med andre ord.

- Du har også Rocket Punch, som lader opp et kjempeslag som sender Doomfist et stykke fremover. Fiender som blir truffet får seg en skikkelig på tygga og blir slengt bakover. Treffer de en vegg tar de ytterligere skade. Slaget går gjennom barrierer som skjoldet til Reinhardt.

- Ultien til Doomfist er Meteor Strike. Med denne hopper han opp i lufta og lander med et kjempeslag i bakken som skader alle i nærheten.

- I tillegg til alle disse har han også en liten pistol på den andre hånda som skyter en liten dose skudd med kort rekkevidde. Ammunisjonen regenererer etter en liten stund.

Ute på test nå

- Vi tror Doomfist kommer til å shake things up, sier «Overwatch»-guru Jeff Kaplan. Helten har vært under utvikling helt siden spillet først ble annonsert, og han har blitt snakket om i mange av småfilmene lagd til spillet.

Den nye helten skal komme i løpet av kort tid, men han kan prøves på testklienten til spillet allerede nå.

Lest alt om helten og se han i aksjon her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3