«Disney Dreamlight Valley» mikser Disney, Pixar og «Stardew Valley»

Kommer neste år.

28. april 2022 11:06

​(PressFire.no): Disney og utvikler Gameloft har annonsert «Disney Dreamlight Valley», en hybrid mellom «livssimulator og eventyrspill».

I spillet vil du flytte inn i Dream World, der figurer fra en rekke Disney- og Pixar-universer bor – men som over tid har råtnet litt på rot.

Det er din oppgave å rydde opp i verdenen, samtidig som du skal kunne bli venner med de forskjellige innbyggerne.

Eventyrbiten i spillet lar deg besøke områder fra de forskjellige figurenes universer, der du skal hjelpe dem med diverse oppgaver (og hjelpe de med å finne glemte minner). I traileren under ser vi blant annet spilleren møte figurer fra Frost, Løvenes Konge, Wreck-it-Ralph, Wall-E, Ratatouille og Den Lille Havfruen.

Samtidig skal du også ta vare på huset ditt, der du skal kunne jobbe i hagen, kokkelere på kjøkkenet og innrede etter egen smak – tenk en slags «Stardew Valley» møter «Animal Crossing».

Du skal også kunne bygge ut 

Spillet skal være såkalt free-to-play, uten at vi enda vet utviklerne har tenkt å tjene penger her (traileren viser derimot en rekke klesplagg som sikkert kan kjøpes). Spillet kommer til PC, Xbox, PlayStation og Switch i 2023 en gang.

Spillet skal også ut i Early Access i løpet av sommeren i år, som vil være tilgjengelig for de som kjøper en «Founder's Pack» eller som har Xbox Game Pass.

https://www.youtube.com/watch?v=KUl5sWbOinY

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3