DiSH sikret førsteplassen etter drama-oppgjør

5. oktober 2015 19:35

(PressFire.no / Gamermag.no): Expert Gaming med dagens andre tap for mikslaget DiSH i CS:GO-turneringen på ByLAN.

Søndag kveld var det duket for finale mellom DiSH og Expert Gaming i Counter-Strike: Global Offensive på ByLAN i Bergen. 50 lag hadde blitt til to, og ikke bare var det finale, det var også et repriseoppgjør mellom to lag som møttes i upper bracket-finalen tidligere på dagen.

I den kampen var det DiSH som var sterkest og sendte Expert Gaming ned i lower bracket.

I lower bracket-finalen møtte Expert Gaming Lions, laget som på forhånd var favoritter til å vinne hele turneringen. Men Lions svarte ikke til forventningene, og måtte forlate turneringen med et 2-0-tap som sikret Expert en finalebillett og mulighet for revansj mot DiSH.

Høye ambisjoner

Både lagkapteinen til DiSH, Kristian “akEz” Kornbakk og Expert Gamings kaptein Philip «philip» Løseth hadde et sterkt ønske om å vinne ByLAN-turneringen.

– Vi skal være fornøyde hvis vi klarer topp 3, men målet er selvfølgelig å vinne, sa Løseth lørdag.

DiSH fortsatt sterkest

Philip Løseth fra Expert klarte ikke å slå DiSH

Finalen utspilte seg på mange måter likt som i det forrige oppgjøret mellom de to lagene. DiSH åpnet sterkest og tok en solid 16-8-seier på kampens første kart, dust2.

Cobblestone ble en god del jevnere, men Expert trakk det lengste strået og vant 16-14. Tredje og avgjørende kart ble Cache, også her ble det jevnt. Expert Gaming åpnet sterkest og fikk en 11-6-ledelse før DiSH startet et comeback som skulle dra dem helt til seier og 2-1 i kart over Expert.

Gutta i DiSH kan dermed reise fra Bergen med 20 000 kroner på deling. Expert havner på andreplass og vinner 7500 kroner, mens Lions tar tredjeplassen og får 5000 kroner.

1. plass: DiSH


Kristian «akEz» Kornbakk
Andreas «b4t» Bergevik
Vegard «yakin» Halvorsen
Michael «haggis» Hagland
Adrian «CYNEX» Vevletveit

2. plass: Expert Gaming


Philip «philip» Løseth
Tor André «dubT» Løland Vatle
Tony André «NiTo» Nilsen
Andreas «Kondey» Levang
Mathias «alfonzz» Møllenes

3. plass: Lions


Thomas «base» Finnøy
Eirik «spity» Hauger
Mikael «Ultra»’ Andersen
Henrik «neto» Kristengård
Viktor «Cyph» Johansson

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3