Digget du «Dante's Inferno»?

Oppfølgeren kan ha blitt avslørt.

24. november 2011 09:43

(PressFire.no): Frister det med en oppfølger til «Dante’s Inferno» (2010), spillet som er løst basert på Dante Alighieris første bok i «Den guddommelige komedie» fra tidlig 1300-tallet?

Det kan bli en realitet etter at Superannuation snuste opp et interessant resymé tilhørende manusforfatter Joshua Rubin.

Rubin har en fin CV så langt. Han jobbet med historien til «Assassin’s Creed II», som kanskje er hans personlige høydepunkt så langt i karrieren.

Men han lister også opp noe annet interessant på nettsiden:

Utilslørt video-hint

- Nylig jobbet Joshua som manusforfatteren bak et stort, uannonsert spill fra Visceral Studios og EA Games.

Han følger opp med å lenke til den omstridte «Dante’s Inferno»-traileren som ble vist under Superbowl (se nederst), og kaller det hele «et hint»...!

Dette trenger ikke bety at «Dante’s Inferno»-oppfølgeren blir en realitet. Det er en mulighet for at dette spillet var i produksjon en periode, men enten ble kansellert eller lagt på hylla.

- Blir det en trilogi?

Vår anmelder rullet en firer på terningen, og hadde tydeligvis hatt en innholdsrik tur til helvete:

«Visceral Games hører nok hjemme i helvetes åttende sirkel, hvor tyvene havner, for «Dante’s Inferno» kan knapt nok kalles inspirert av opphavet. På de fleste måter føles det som «God of War» med annen grafikk.

Men på den positive siden er utviklerne flinke tyver – de fleste tingene som gjorde «God of War» til en vinner er nemlig gjenskapt med presisjon. (...) Hva med de resterende to bøkene – Skjærsilden og Paradiset? Blir det en trilogi?», skrev han.

«Dante’s Inferno» ble lansert til Xbox 360, PlayStation 3 og PSP i februar 2010.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3