«Diablo 4»-regissøren og sjefsdesigneren jobber ikke lenger i Blizzard

- Vi har fylt rollene.

12. august 2021 10:31

​(PressFire.no): Det er i kjølvannet av at arbeidstilsynet i California går til sak mot Activision Blizzard for uholdbart arbeidsmiljø at flere profiler har forlatt selskapet – inkludert toppsjefen J. Allen Brack.

Nå avslører Kotaku at også «DIablo 4»-ledelsen har fått et skrell.

Både spillets regissør Luis Barriga og sjefsdesigner Jesse McCree har forlatt sine stillinger i selskapet, bekrefter Blizzard.

Også World of Warcraft»-designer Jonathan LeCraft skal ha forlatt jobben sin.

Det er usikkert om de har forlatt sine stillinger eller om de har mistet jobbene sine.

I en uttalelse bekrefter Blizzzard at de to ikke lenger jobber i selskapet, men betrygger om at rett kompetanse har fylt rollene deres.

- Vi er sikre på våre evner til å fortsette, levere fantastiske opplevelser til spillerne og bevege oss fremover for å sikre et trygt arbeidsmiljø for alle, heter det fra Blizzard til Kotaku.

Det hører med til historien at Jesse McCree befinnes seg på et bilde av den berømte Cosby Suiten, som har fått mye oppmerksomhet i saken.

Hotellrommet tilhørte Alex Afrasiabi, som mistet jobben i fjor, og har vært omtalt som en festbule med flere historier om seksuell trakassering.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3