«Diablo 3»-utvidelsen kunngjort

«Reaper of Souls» blir mørkere.

21. august 2013 13:02

(PressFire.no): Blizzard Entertainment hadde varslet en avsløring rundt «Diablo III» under årets GameCom i Köln, Tyskland.

Lootefisk

Og visst hadde vi rett – «Diablo III» blir utvidet med en ny akt og ny helt med tilhørende breie skuldre, sverd og skjold Den nye klassen er en såkalt Crusader, og blir sammenlignet med en Paladin.

I tillegg reviderer Blizzard Entertainment en rekke deler av spillet – blant annet hvordan og hvilket utstyr man finner. De innfører et nytt og «smartere» system hvor du mottar mindre utstyr, men at utstyret du finner er mer relevant for rollefiguren din.

Det blir også mulig å endre utseende på utstyret ditt, uten at egenskapene endrer seg.  

Mørkere

Når det kommer til historien, er det Angel of Death som driver pøbelstreker igjen, og denne gangen skjer det i Westmarch. Tre bosser er også avslørt, The Seraph, Summoner of the Dead, Executioner og Death Maiden. I filmsekvensen som åpner hele ballet, kan du se hvordan det hele starter.

Utvidelsen introduserer også såkalte loot runs, hvor hele fangehullet er fullstendig tilfeldig. Sannsynligvis er denne delen tiltenkt de som er ferdig med historiedelen.

Blizzard skal også jobbe med flere tiltak for de som er ferdig med historiedelen, hvor blant annet Paragon-systemet skal gjelde alle rollefigurene dine.

Ingen lanseringsdato for utvidelsen er ennå avslørt men på de offisielle nettsidene flagges det en utgivelse i 2014, og foreløpig kun pc og Mac.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3