«Devil May Cry» blir tv-serie

Skal foregå i samme univers som «Castlevania».

19. november 2018 12:54

(PressFire.no): For et par uker siden skreiv vi om film- og serieskaper Adi Shankar, som teaset at han jobbet med en «ikonisk spillserie» sammen med «et ikonisk japansk spillselskap» – før han la ut en haug «Zelda»-bilder i sosiale medier.

Fra før jobber han med Netflix-serien basert på «Castlevania».

Flere tolket bildene som at det ville komme en animert serie basert på Nintendos gullrosin «Zelda», men det var feil gitt: Serien det var snakk om, og som nå blir en ny serie, er «Devil May Cry».

- Jeg skaffet rettighetene selv, slik at taperne i Hollywood ikke fucker opp denne også, sier Shankar i et intervju med IGN.

Men noe er litt snedig her, for Shankar sier «Devil May Cry»-serien skal foregå i samme univers som «Castlevania». Spillene har ingenting med hverandre å gjøre, og kommer fra henholdsvis Capcom og Konami, så akkurat hvordan det skal gå for seg er et mysterium.

- «Devil May Cry» vil bli med «Castlevania» i det vi nå kaller «the bootleg multiverse», sier han.

Shankar forklarer videre at denne muligheten kommer som følge av suksessen til «Castlevania»-serien på Netflix, som har fått gode skussmål både fra kritikere og seere – og som nylig fikk tommel opp for en tredje sesong.

- «Castlevania» har gjort det bedre enn forventet. Den har gjort det «crazy bra». Vi fikk øyeblikkelig grønt lys for sesong tre.

- Jeg hadde ikke hatt en jobb om det ikke var for fansen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3