Slik var Microsoft sin E3-konferanse

Samlesak.

13. juni 2016 20:54

(PressFire.no): Microsoft begynte trygt under pressekonferansen i anledning E3, men slapp en bombe på slutten.

Forzetter

«Forza Horizon 3» hadde også lekket på forhånd, og ble bekreftet til å ha handling i Australia, og får en samarbeidsmodus for flere spillere.

Square Enix brukte også anledningen til å vise fram «Final Fantasy XV» i aksjon på Xbox One.

Det ble også klart at den neste utvidelsen til «The Division», som har fått tittelen «Underground», blir mulig å spille først på Xbox One allerede 28. juni.

Nytt klubbsystem

Microsoft kunne også avsløre at de lanserer et klubb-system på Xbox One, som gir spillerne muligheter til å danne egne samfunn. Det blir snart også mulighet for å ha bakgrunnsmusikk i spillene.

Det kommer også et nytt turneringssystem innebygget i Xbox LIVE-tjenesten.

Microsoft ser også ut til å endelig fikse dette språkproblemet de har hatt i systemet sitt, hvor det faktisk ikke ha vært mulig å løse region fra språk. Vi vet at dette har vært problem for dem som bor i land de ikke nødvendigvis kan språket i landet.

«Inside»
«Limbo»-folka

Overrasket med nye til 

De danske «Limbo»-skaperne overrasket med en slippdato for sitt nye spill «Inside» om bare et par uker og 28. juni, uten at de egentlig viste så voldsomt mye av selve spillet.  Foreløpig er spillet kun på vei til Xbox One. I tillegg er «Limbo» nå gratis for alle Xbox One-eiere.

«The Witcher»-utviklerne i CD Projekt Red brukte Microsofts scene for å kunngjøre at kortspillet fra «The Witcher III» kommer ut som et eget spill allerede i september, men også til Playstation og pc.

«Dead Rising» er tilbake, og denne gangen er det julestemning når tallet fire står bak tittelen. Spillet skal være planlagt for julen 2016.

Noen husker kanskje Platinum Games-spillet «Scalebound», som ble kunngjort i 2014 – spillet hvor du skal slåss mot store monster. Nå ble det vist fram hvordan fire spillere slåss mot et enormt monster, og avslørt at spillet kommer i 2017.

Nye fra Rare ble vist fram

«Sea of Thieves» fra Microsofts eget studio Rare ble avslørt under E3 i 2015, og nå vist fram i aksjon for første gang. VI fikk se hvordan flere spillere samarbeider i sjøkamper mellom pirater. Ingen endelig dato ble kunngjort, men spillet kommer også til Windows 10.

Noen husker kanskje det noe innovative zombie-spillet «State of Decay» på Xbox One – nå kommer oppfølgeren «State of Decay 2» og serien fortsetter å være eksklusiv på Xbox-konsollen.

«Halo Wars»-samarbeidet mellom 343 Industries og «Total War»-skaperne i The Creative Assembly fikk også oppmerksomhet, og «Halo Wars 2» kommer 21. februar til Xbox One og Windows 10.

Kunngjorde monster-Xbox

Men så kom det mange var nysgjerrige på om kom til å skje – kom Microsoft til å kunngjøre den mytiske kraftige Xbox-konsollen som det gikk rykter om? Det gjorde de.

Project Scorpio fikk avslutte Microsofts konferanse med en kavalkade hvor utviklere snakker om hvor mye kraft den nye konsollen vil ha. Det skal angivelig ligge heftige seks teraflops (dagens Xbox One har 1,5 teraflops) under panseret på den nye konsollen, som skal være klar for lansering julen 2017.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3