Dette spillet varer i 1000 dager

«Trials»-utvikleren annonserer mystisk spill til iOS.

24. februar 2011 14:10

Finske RedLynx stod bak fantastiske «Trials HD» til Xbox 360, og er for tiden aktuelle med «Monster Trucks Nitro» til iPhone og Mac.

Finnene ligger imidlertid ikke på latsiden og annonserte i dag et mystisk spill til iPhone og iPad, hvor tallet 1000 er mantraet.

Lite er ennå kjent om spillet, men spillet skal visstnok vare i 1000 dager. Hver dag i spillet vil ha et nytt område og en ny helt, hvor spilleren også vil bli utfordret til å samle 1000 skatter i løpet av reisen.

- Det finnes en tidslinje inne i oss alle. En fortid som leder oss, forfedre som kan være glemt, men hvis valg som fremdeles påvirker oss. Dette spillet tar disse idéene og leker med dem på en morsom og engasjerende måte, sier Antti Ilvessuo som er kreativ regissør hos RedLynx.

Selv om mye fremdeles er tåkelagt i hemmeligheter, vet vi at spillet kommer til iPhone og iPad. Det er også sannsynlig at spillet vil være et tilskudd i eventyr- eller rollespill-sjangeren.

Ingenting blir sagt om når vi kan forvente spillet, men mer informasjon skal ifølge pressemeldingen slippes snart.

RedLynx hadde enorm suksess med «Trials HD» til Xbox 360 og slapp til slutt to utvidelser til spilet. Det har vært et av de mest populære spillene på Xbox LIVE Arcade de siste årene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3