– Dette skulle ikke sluppet gjennom testfasen vår

«Battlefield 2042»-zombiemodus trukket etter kun én dag.

24. januar 2022 13:26

​(PressFire.no): Det var rett før helga at «Battlefield 2042»-spillere kunne hoppe inn i en zombie-modus.

Modusen kom som en del av Portal-delen av spillet, der spillere selv kan skru sammen moduser basert på en rekke parametere. I denne ble lag på fire spillere satt opp mot bølger av zombier, og modusen ble lagt ut som en av ukas «offisielle» moduser.

Men modusen ble raskt bare stappfull av juks og bots, for det viste seg at man kunne utnytte den for å få langt mer erfaringspoeng enn i alle de andre variantene.

Etter bare én dag var spillmodusen vekk igjen.

Justin Wiebe, designdirektør hos Ripple Effect – et av studioene som jobber på «Battlefield 2042», og spesifikt de som håndterer ekstra moduser og tilleggspakker – gikk ut på Twitter for å forklare at det var gjort for slett arbeid.

– Jeg skal være helt ærlig, denne skulle ikke ha sluppet gjennom testfasen vår. Jeg tror vårt ønske om å lage en morsom zombie-modus gjorde at vi ikke greide å se enkle ting som hvordan det påvirket progresjonen i spillet.

Han skriver videre at han håper de kan fikse modusen og relansere den senere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3