Dette må da være PlayStation 4?

Mystisk Sony-trailer frister med fremtiden i februar. Se den her.

1. februar 2013 07:01

(PressFire.no): Det meste har tydet på at Sony vil avduke sin nye PlayStation-maskin i løpet av det neste halvåret. Utenlandske medier har til og med hevdet å ha fått spesifikasjonene fra anonyme kilder.

Offisielt sett har Sony imidlertid vært tyst i saken og selv uttalt at de ikke har sett poenget med å avsløre kortene før konkurrenten, Microsoft.

Microsoft står nemlig også foran en avduking av den neste Xbox-en.

Nå ser det ut til at Sony forbereder en stor kunngjøring. I natt norsk tid la Sony og PlayStation ut en egen nettside med en mystisk trailer (som du kan se i toppen av artikkelen) som forteller at de skal avduke «fremtiden» 20. februar.

Nyhetsbyrået Reuters melder også at Sony har kalt inn til en internasjonal pressekonferanse i New York samme dato. Der fortelles det at de skal snakke om «forretningssiden av PlayStation».

Det kan være at Sony har lyst til å få avduket den nye maskinen i god tid før spillutviklingskonferansen GDC som foregår i San Francisco i slutten av mars. Dermed vil de kunne ha spillutviklere til å snakke om maskinen og eventuelt vise frem spill som kjører på den.

Ifølge det som skal være lekkede detaljer vil PS4 ha to prosessorer fra AMD med fire kjerner hver. Grafikkprosessoren skal visstnok være basert på AMDs R10XX og maskinen vil ha 4 GB ram, hvor 3,5 er tilgjengelig for spill.

Vi gjør oppmerksom på at disse spesifikasjonene ikke er bekreftet av Sony.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3