Dette har «Torchlight»-utviklerne jobbet med

Et univers som konstant er i forandring.

18. august 2015 10:40

(PressFire.no): Folka bak «Torchlight»-spillene, Runic Games, satser nå på en ny retning enn «Diablo»-klonene de til nå har brukt tiden og energien på.

Ny start for studioet

Studioet har de siste årene gått gjennom en slags identitetskrise etter at to av grunnleggerne forlot studioet for å starte et nytt studio og lage «Rebel Galaxy».

Til Polygon forklarer Max Schaefer at perioden har vært tøff, men forklarer prosessen nesten som om studioet er bygget opp på ny.

No lurer under overflaten

I «Hob» våkner du opp på en et fremmed sted og må begynne å løse gåter i områder som konstant er i forandring.

– «Hob» foregår i en ukjent vakker og farlig verden, med masse liv på overflaten og som dirrer av mystisk maskineri under bakken, heter det i kunngjøringen.

Videre heter det at man som spiller oppdager en planet i fare og at man må lære å overleve. Det hintes også om at man til slutt må forandre spillets univers.

«Hob» skal ikke ha noe dialog og utviklerne nevner blant annet «Ico» og «Shadow of the Colossus» som sterke inspirasjonskilder.

Spillet skal være planlagt for pc og konsoller.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3