Dette får PS4-folka først i «Red Dead Redemption 2»

Xbox One må vente.

8. oktober 2018 11:57

(PressFire.no): Rockstar Games har et samarbeid med Sony og Playstation 4 rundt lanseringen av etterlengtede «Red Dead Redemption 2» - det betyr blant annet at PlayStation 4-spillerne får tilgang til innhold før Xbox One.

Nå har Rockstar Games avslørt hva den første omgangen med eksklusivt innhold er – en klesdrakt, en hest, en sal av alligatorskinn og en revolver. Utstyret vil være tilgjengelig på PlayStation 4 i 30 dager før det slippes på Xbox One.

Førstnevnte vil være aktuell i både historiedelen av spillet i tillegg til flerspillerdelen – når den slippes i november. Hesten, salen og revolveren vil kun være tilgjengelig i flerspillerdelen.

Grizzlies Outlaw Outfit beskrives som den perfekte bekledningen når man utforsker skogene i Amberino – det står imidlertid ikke noe om hvordan det vil påvirke spillet.

Den kastanjerøde araberen blir tilgjengelig først når flerspilleren lanseres og beskrives som en klasse over de fleste hester du finner i villmarken – både i hastighet og håndtering.

På hesten kan du også legge en sal i alligatorskinn, som gir hesten en liten piff i helse og stamina – som igjen øker hastighet.

Revolveren Rockstar har døpt High Roller Double-Action Revolver har inngraveringer som er inspirert av kortspill og skal være raskere. Den skal angivelig være perfekt for kamper på hesteryggen.

«Red Dead Redemption 2» slippes til PS4 og Xbox One 26. oktober. Nettdelen av spillet slippes i november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3