Dette får du om du oppgraderer «GTA V» til neste generasjon

Nytt mordmysterium, flere våpen og kjøretøy.

29. oktober 2014 11:08

(PressFire.no): Vi nærmer oss slippet av den oppjazza versjonen av «Grand Theft Auto V» for de nye konsollene og pc.

I den anledning har Rockstar Games kunngjort et oppgraderingsinsentiv for dem som allerede eier spillet til de gamle konsollene eller pc.

De avslører nå alt innholdet du vil få tilgang på om du allerede har spillet i hylla, men likevel velger å kjøpe spillet til de nye konsollene eller pc.

– For å belønne våre lojale «GTA V»-fans har vi laget en rekke eksklusive ting for akkurat disse spillerne, heter det i et innlegg fra utviklerne.

Mordmysterium og fotosafari

Først nevner Rockstar at det vil være nye hendelser i spilluniverset som har eksklusive belønninger, for eksempel kjøretøyene Iponte Duke O’Death og sjøflyet Dodo.

Michael får også muligheten til å nøste opp et grusomt mordmysterium, som også låser opp to egne film noir-filter. De kan brukes både i historiemodusen så vel som fotomodusen, Snapmatic.

De som oppgraderer får også tilgang på to egne våpen – ett «eksperimentelt» maskingevær og en machete. Maskingeværet får i tillegg egne utfordringer på skytebanen.

Er du en gryende naturfotografspire, kan du også se frem til egne utfordringer i den virtuelle villmarken. Den nye versjonen har nye dyrearter og de trengs å dokumenteres, noe Franklin kan få unnagjort.

Du får også sjansen til å vinne noen biler fulle av ponnier under panseret i såkalte stock car races, som ifølge Rockstar er kledd i logoer av selskaper som har «bygget dette fantastiske landet». Hva enn det betyr.

Det skal også være en kreativ grafittikunstner som maler gatene i Los Santos, som du kan fotografere for å sikre deg nye apekattkostymer.

Flytt inn fra forrige generasjon

Sist, men ikke minst vil alle som forhåndsbestiller spillet få en million «GTA V»-penger, hvor 500 000 er for historiemodusen og resten i onlinekampene.

Som kjent vil du også kunne ta med progresjonen fra nettdelen av spillet over i neste generasjon.

Grafikken har også blitt oppgradert vesentlig, i tillegg til at detaljnivået i spilluniverset har økt.

«Grand Theft Auto V» slippes til PS4 og Xbox One 18. november og Windows-versjonen slippes 27. januar.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3