Dette får du ekstra fra betalingstjenesten på PS3

Er det mest lønnsomt for deg eller Sony?

24. juni 2010 23:01

29. juni lanserer Sony sin helt nye PlayStation Plus-tjeneste på PlayStation Network, og i den sammenhengen har de lagt ut en blogg som forklarer hva dette innebærer.

Først og fremst; til dere som er bekymret for at det dere har blitt vant til med PSN nå plutselig vil ta et solid innhugg av lommeboken, kan vi med én gang berolige: 

Alt du har gratis i dag forblir uten kostnader også etter at PlayStation Plus er lansert. Den nye tjenesten vil nemlig kun tilføre ekstra goder til den som vil abonnere.

Med et PlayStation Plus-medlemskap vil du få tilgang på spill, rabatter, eksklusive ting på PlayStation Store, prøvespill og muligheten for å automatisk laste ned innhold til PS3-en.

Som medlem vil du få minst fire spill i måneden – ett PSN-spill, to Minis-spill og ett PlayStation 1-spill. Disse spillene blir knyttet til PlayStation Plus-medlemskapet ditt, noe som betyr at de kun vil være spillbare så lenge medlemskapet ditt er aktivt.  Hvis du avslutter medlemskapet blir det ikke lenger mulig å spille spillene, men om du kjøper et nytt medlemskap ved en senere anledning vil de reaktiveres.

Medlemmer vil også få to dynamiske temaer, to premium-avatarer og en utvidelse til et utvalgt spill hver måned. Dette vil være ditt, til odel og eie, selv om du senere kansellerer medlemskapet.

Hver måned vil medlemmer også få tilbud på to spill som det vil være mulig å laste ned for å prøve - før du eventuelt kjøper. Du kan spille i én time før du får tilbud om å kjøpe. Vil du eie dette spillet, fortsetter du enkelt og greit fra punktet du slapp etter den times med testing. (Også vanlige brukere kommer til å få muligheten til å teste fullversjoner av spill, men bare PlayStation Plus-medlemmer får muligheten til å kjøpe det etter endt prøveperiode.)

Du vil også få en ny funksjon som åpner for muligheten til å sette PlayStation 3-maskinen til å automatisk hente ned oppdateringer og demoer. Maskinen vil skru seg på for å hente ned innholdet og så skru seg av igjen når den er ferdig med nedlastingen. I tillegg vil du som medlem få rabatter på 20 til 50 prosent på utvalgt PlayStation Store-innhold.

PlayStation Plus vil koste 119 kroner for 90 dager eller 395 kroner for et helt år. Bestiller du for ett år før 3. august, får du en nedlastbar versjon av «LittleBigPlanet

» med på kjøpet. Tjenesten lanseres 29. juni og kan kjøpes på PlayStation Store.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3