- Dette er kartet i «Red Dead Redemption 2»

Har handling før forrige spill, ifølge kilde.

18. april 2016 11:04

(PressFire.no): Rockstar Games har ikke kunngjort en oppfølger til suksessen «Red Dead Redemption», men nå skal et kart som stammer fra spillet ha lekket på nettet.

Det var opprinnelig en bruker på NeoGAF som lekket bilde, og som angivelig skal ha blitt «tvunget» til å fjerne det igjen.

Innen det skjedde, så hadde naturligvis mange allerede lagret en kopi og spredd det videre på nettet.

I ettertid har diskusjonene gått om kartet er ekte, der enkelte har ment at det stammer fra «Mafia III».

Skal stamme fra et kommende
«Red Dead Redemtion»-spill.

Kilde bekrefter

Nå skal teknologisiden Techradar ha fått bekreftet fra noen som angivelig skal være tett på spillet at kartet faktisk er ekte, og at det stammer fra et nytt og kommende «Red Dead Redemption»-spill.

Kilden skal også ha bekreftet at spillets handling vil foregå før det forrige spillet og at kartet er øst for det området vi ble kjent med i «Red Dead Redemption».

Nederst til venstre kan du faktisk se byen Blackwater som befinner seg øverst til høyre på kartet til det første spillet.

Kartet i det første «Red Dead Redemption».
Kartet i det første «Red Dead Redemption».

Før toget

Techradar påpeker videre at det nye kartet heller ikke har markerte togskinner i Great Plains, noe som kan tyde på at handlingen vil foregå før de ble bygget i området vi kjenner fra det forrige spillet.

Take-Two, som eier Rockstar Games, har varslet sterk tilstedeværelse på årets E3 i Los Angeles i juni, hvilket ville vært en god anledning for å avsløre «Red Dead Redemption»-oppfølgeren.

Originalen kom i mai 2010 til fantastiske anmeldelser, inkludert en femmer hos oss. Spillet har solgt over 14 millioner eksemplarer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3