Dette er jo ikke rett, Ubisoft?

17. mai 2015 16:15

(PressFire.no): Nylig ble neste spill i «Assassins Creed»-sagaen avslørt, og denne gangen tar vi turen til London anno 1868.

Årets reise blir et hopp fremover i tiden. Forrige gang fikk vi smake på den franske revolusjonen, men nå er det en annen type revolusjon vi får ta del av; den industrielle.

Eller, er vi enda lengre frem i tid?

1868 eller 1950?

Spillet, som får undertittelen «Syndicate» er dermed naturligvis fullt av smog og kulldioksid, for å virkelig skape denne brungrå stemningen rundt perioden.

Det er derimot ikke alt som virker å være historisk riktig, poengterer den observante brukeren jsq på Reddit.

I spilltraileren får vi nemlig se et lokomotiv med logoen til British Railways malt på siden, noe redditbrukeren reagerte på.

British Railways var nemlig ikke et selskap før så sent som 1949 - og logoen man får se i «Syndicate» med løven og hjulet ble ikke tatt i bruk før i 1950.

Skrekkpreget «Unity»

Tapte ansikt

At selskapet har gjort en historisk miss i «Syndicates» første trailer er kanskje pinlig i seg selv, og dette kommer rett etter at de snakket om hvor vanskelig det var med at en visuell feil ble synonymt med det forrige spillet, «Unity».

Spillet hadde nemlig problemer ved lansering der grafikken i spillfigurenes ansikter forsvant - noe som skapte lattermilde og stemningsødeleggende snutter i spillet.

– Det er som å være den ungen som får høre at du er tjukk og stygg. Det sårer. Det stikker litt i hjertet, fortalte en av Ubisoft-spillskaperne om den situasjonen.  

«Assassins Creed: Syndicate» blir først lansert til PlayStation 4 og Xbox One, 23. oktober. Pc får også i løpet av året, men Ubisoft har foreløpig ikke bekreftet en dato til denne plattformen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3